Firmy a kapitálový trh
Kapitálové trhy v strednej Európe. Privatizácia Slovenskej poisťovne. Mimoburzový trh: RM-Systém Slovakia, BOB. Databanka: BCPB, NBS, BOB, kurzy mien. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, zlato, striebro, ropa a ropné produkty, pšenica. Svetové kapitálové trhy v treťom štvrťroku 1995. Oznámenie NBS o podmienkach investovania v zahraničí.