Podnikanie na burzách cenných papierov a problematika burzových indexov na počítači. 1 - Marček, Dušan
Aktuálny a originálny programový produkt na spracovanie problematiky portfolií a s ňou spojených rozhodovacích procesov. Nástroj na rozhodovanie v investovaní do portfolií cenných papierov na kapitálových trhoch pre finančných manažérov.