Špekuláciam, zdá sa, odzvonilo Prvé dni po zverejňovaní spoločného priemerného kurzu BCPB a RM-S - Pumová, A.
Stanovenie Spoločného priemerného kurzu BCPB a RM-S, ktorý stanovuje ceny a objemy na anonymných obchodoch. Ceny akcií.