Implementácia hypotekárneho úveru v podmienkach SR
Problémy súvisiace s uvedením hypotekárnych bankových aktivít na náš finančný trh. Predpokladom rozvoja hypotekárneho bankovníctva je jasne vymedzená legislatíva. Praktická realizácia hypotekárneho či komunálneho úveru a prvých emisií hypotekárnych záložných listov. Štátna podpora hypotekárneho bankovníctva. Modelový príklad.