Úroky z pohľadu dane z príjmov právnických osôb - Luknárová, D.
Limit pre uznanie úrokov z omeškania daňového nákladu. Úroky z omeškania. Úroky z úveru. Úroky z odkladu platenia cla. Úroky z odkladu platenia dane.