Úverové riziko Dôsledok finančných tokov úverových dlžníkov - Preisinger, Dušan
Analýza odvetvových finančných tokov a ich vplyv na výšku úverového rizika. Analýza vzťahu medzi úverovým rizikom a štruktúrou úverov.