Celkový rozklad priemyselného potenciálu Ruska sa dnes už javí ako nezadržateľný a nezvratný - Čížová, L.
Súhrnné hospodárske výsledky Ruska v prvom polroku 1995 podľa skupiny expertov Prognostického ústavu Ruskej akadémie vied pod vedením profesora Andreja Belousova.