Ekonomický a menový vývoj Slovenska v roku 1994. 5
Z výročnej správy Národnej banky Slovenska. Hodnotenie vývoja úrokov, rozpočtového hospodárenia, vnútornej zadlženosti a platobnej bilancie. Vývoj úrokových mier. Rozpočtové hospodárenie a vnútorná zadlženosť vlády.