Ekonomický a menový vývoj Slovenska v roku 1994. 6
Z výročnej správy Národnej banky Slovenska. Hodnotenie dlhovej služby NBS a vlády SR, devízovopovoľovacej činnosti NBS a veriteľsko-dlžníckej pozície ekonomických sektorov k NBS.