Ekonomický a menový vývoj Slovenska v roku 1994. 8
Z výročnej správy Národnej banky Slovenska za r. 1994. Hodnotenie uplatňovania menovej politiky. Vývoj úverov podnikom a domácnostiam. Úvery vybraných odvetví. Vývoj refinančných úverov. Plnenie povinných minimálnych rezerv.