Ekonomický a menový vývoj Slovenska v roku 1994. 9
Z výročnej správy Národnej banky Slovenska za r. 1994. Hodnotenie úverových a kapitálových vzťahov Slovenska so zahraničím. Spolupráca NBS s MMF a medzinárodnými bankami.