Ekonomický a menový vývoj Slovenska v roku 1994. 11
Z výročnej správy Národnej banky Slovenska za r. 1994. Hodnotenie vývoja v bankovom sektore SR. Podnikanie bánk. Zastúpenie zahraničných bánk pôsobiacich v SR, prehľad obchodných bánk a sporiteľní a pobočky zahraničných bánk na území SR k 1.8.1995.