Hospodársky vývoj Slovenska v prvom polroku 1995 - Gabrielová, Herta
Štúdia expertov Ekonomického ústavu SAV, vypracovaná na požiadanie Európskej hospodárskej komisie OSN. Analýza hospodárskeho vývoja Slovenska v prvom polroku 1995 a krátkodobý výhľad na nasledujúce obdobie. Vývoj produkcie a dopytu. Vnútorná a vonkajšia rovnováha. Smerovanie hospodárskej politiky. Prehľad postupu transformácie a hospodárskych opatrení.