India: Krajina s dobrými hospodárskymi vyhliadkami - Nemčeková, V.
India bola v r. 1994 najväčším obchodným partnerom Slovenska spomedzi rozvojových krajín. Hlavné komodity. Ekonomická transformácia v Indii od r. 1991. Hospodárska politika. Predpoklad dynamického rastu indickej ekonomiky v najbližších rokoch.