Poľsko na ceste ekonomického rastu. 1 - Lindar, T.
Dobré ekonomické výsledky v Poľsku v r. 1994, 1995. Systémové zmeny v bankovníctve. Podiel štátu vo finančných inštitúciách. Zdroje poľského vzostupu. Investície a pôžičky zo zahraničia (EBOR, IFC). Najdôležitejšie problémy poľskej ekonomiky.