Quarterly Economic and Fiscal Bulletin of the Czech Republic. 4 Midyear 1995
Vývoj hospodárstva v 1. polroku 1995. Vývoj hrubého domáceho produktu, cien, nezamestnanosti, platobnej bilancie. Štátny a miestny rozpočet. Štátny dlh. Makroekonomické ukazovatele. (Tabuľky).