Vývoj naší ekonomiky v roce 1994 a výhled na rok 1995 - Czesaný, Slavoj
Hospodársky vývoj ČR v roku 1994. Vývoj vonkajších podmienok a výhľad na rok 1995. Vývoj vnútorných podmienok. Makroekonomický vývoj. Miera nezamestnanosti. Rozpočtové hospodárenie. Ročná miera inflácie. Obrat zahraničného obchodu. Súhrnný bežný účet platobnej bilancie. Súhrnný kapitálový účet. Množstvo úverov emitovaných do ekonomiky. Celkové vklady v peňažnom sektore. Postavenie ČR v rámci medzinárodného porovnania výkonu ekonomiky a charakteristík makroštrukturálnej stability.