Nová vlna konjunktury v Japonsku?
Celosvetové oživenie japonských firiem od r.1994 po hospodárskej kríze, ktorá postihla Japonsko v poslednom období. Tri významné fúzie v petrochemickom a cementárskom priemysle. Konkurencia juhokórejských firiem japonským oceliarskym spoločnostiam. Hospodárska situácia v jednotlivých odvetviach japonského priemyslu.