Mýty a naivity v ekonómii - Krč, R.
V trhovom hospodárstve každý občan zodpovedá za svoj osud. Pochybnosti o platnosti tejto tézy v transformujúcich sa ekonomikách. Podpora štátu a určitá miera rozumného plánovania pri tvorbe trhového hospodárstva. Nedostatok odborníkov v slovenskej ekonomickej teórii a praxi.