Národohospodárska politika v etape transformácie ekonomiky - Mokrý, Vladimír
Národohospodárska politika (NHP) - súčasný teoretický i praktický problém. Päť typov NHP vo vyspelých trhových ekonomikách. Dopytovo orientovaná NHP (všeobecné znaky, základné predpoklady, východiskové body). Ponukovo orientovaná NHP (všeobecné znaky, základné predpoklady, východiskové body). Zmiešaná NHP. Oneskorenia pri realizácii NHP.