Ekonomiku nemožno úspešne transformovať bez skvalitnenia bankového prostredia Z medzinárodnej konferencie Ekonomickej univerzity v Bratislave Hospodárska a menová transformácia v stredoeurópskych krajinách - Kovalčík, J.
Na konferencii sa prezentovali výsledky vedeckovýskumnej práce akademickej obce. Problémy transformácie ekonomiky, bankovníctva, štátneho zasahovania do trhového systému, investícií a i.