Novela privatizačného zákona mieri proti súčasnému dominantnému postaveniu FNM - Hajko, J.
Fond národného majetku SR (FNM) a novela zákona o veľkej privatizácii. Posledná navrhovaná úprava zákona sleduje výrazné oslabenie postavenia FNM v procese privatizácie. Radikálna zmena postavenia fondu - FNM namiesto majiteľa správcom. Obmedzenie právomocí FNM. Posilnenie postavenia rezortných ministerstiev. Stanovenie limitov pre investičné fondy.