Úplné znenie zákona č. 92/1991 Zb. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby. 1
Prvá časť zákona. Definícia majetku podniku. Rozhodnutia o privatizácii. Náležitosti privatizačného projektu. Privatizačný projekt majetkovej účasti štátu na podnikaní. Podmienky rozhodnutia o privatizácii.