Úplné znenie zákona č. 92/1991 Zb. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby. 2
Pokračovanie znenia zákona. Prechod privatizovaného majetku na fond. Prevod majetku s použitím investičných kupónov. Odstúpenie od registrácie. Fond národného majetku SR.