Porovnateľné výhody ľudských zdrojov slovenského poľnohospodárstva - Buchta, Stanislav
Ľudské zdroje - porovnanie Slovenska a EÚ. Zásadné prekážky integrácie krajín strednej a východnej Európy do EÚ. Nárast vedľajších aktivít farmárov v USA. Práca rodinných príslušníkov na farmách krajín EÚ. Potreba vedľajších príjmov. Vývoj agrárneho sektora na Slovensku.