Veľkorysosť malých podnikov - Buchta, Stanislav
Vývoj zamestnanosti a priemerných miezd v malých organizáciách v poľnohospodárstve, lesníctve a potravinárskom priemysle v r. 1993/1994. Zvyšovanie významu malých podnikov (zamestnanosť, produktivita práce, sociálny aspekt).