Zelené zrkadlo agrokomplexu. 1
Analýza najdôležitejších problémov, na ktoré sa poukazuje v Správe o stave a perspektívach rezortu pôdohospodárstva v SR. Medzinárodné postavenie slovenského pôdohospodárstva. Obchodné vzťahy. Príprava na vstup do EÚ. Projekty PHARE. Dlhodobé strategické ciele a úlohy agrárnej politiky SR. Potravinová bezpečnosť, kvalita potravín.