Ide o naivitu alebo o skutočný zámer? 2 - Ďurkovič, H.
Kritika myšlienky rozbíjania veľkých priemyselných podnikov, ktorú presadzovali bývalí aj terajší vládni úradníci. Zachovanie veľkých podnikových štruktúr, napr. kľúčových zbrojárskych podnikov - predpoklad zabezpečenia prosperity slovenskej ekonomiky.