Miliardy z vlastného vrecka V podmienkach ostrej medzinárodnej súťaže je dôležitá aj aktívna úloha a podporná politika štátu - Krištofičová, Dagmar
Zmeny, ktoré priniesla reštrukturalizácia slovenskej ekonomiky. Základný cieľ priemyselnej politiky. Orientácia Slovenska na ťažký priemysel. Finančné prostriedky na realizáciu projektov a programov. Úloha štátu.