Cestovanie za oddychom, prácou a poznaním
Z obsahu prílohy: Príjmy z cestovného ruchu sú vzdialené od možností. Dotácie cestovnému ruchu pomôžu, ale nie sú jeho jedinou záchranou. Informačné zdroje, ktoré sa zaoberajú problematikou cestovného ruchu. Finančná podpora rozvoja cestovného ruchu cez Slovenskú záručnú banku. Európska akčná skupina pre cestovný ruch.