Vidiek: kolíska nádeje a prísľub prosperity Ak hľadáte prosperitu, skúste to s vidieckou turistikou - Stiegel, J.
Podiel cestovného ruchu na hrubom domácom produkte Slovenska, v porovnaní s Rakúskom. Predpoklady rozvoja vidieckej turistiky na Slovensku. Niektoré oblasti Slovenska, v ktorých sa aktivity vidieckej turistiky najviac rozvíjajú. Rozvojové programy na pomoc oblastiam Slovenska pre rozvoj vidieckej turistiky.