Ako postupovať pri tvorbe marketingového dotazníka - Jambrich, Ľ.
Cieľ marketingového prieskumu, cieľová skupina, časové hľadisko, metodológia, distribúcia dotazníka, zber a spracovanie dát, personálne, technické a finančné zdroje, samotná tvorba dotazníka.