Leasing - Tkáčová, Daniela, 1954-
Pojem a charakteristika leasingu. Na základe rozdielnych zmluvných podmienok rozlišujeme: 1. operačný leasing (priamy vzťah medzi výrobcom a nájomcom), 2. finančný leasing (nepriamy vzťah - výrobca, leasingová spoločnosť, nájomca). Vývoj leasingu u nás.