Obchod pod spoločným logom Franchisingové pole je v rozsahu poskytnutých práv dostatočne široké pre všetkých zainteresovaných - Štensová, Antónia
I. Charakteristika franchisingu. Školenia a veľtrhy. Franchisingové združenia. Poskytovatelia franchisingu. Povinnosť prijímateľa. Pravidelné poplatky za využívanie koncepcie. II. Podnik na kľúč. Slovensko je vhodným objektom podnikania tohto druhu. Spolupráca vo franchisingovom reťazci. Výber správneho partnera. Slovenská asociácia franchisingu. Vzdelávanie v oblasti franchisingu na OF EU v Bratislave. III. Čo zavinili reťazce. Vo svete sú Mc Donald's a Quick pojmami. Rozvoj franchisingu v USA. Mc Donald's a jeho reťazce po celom svete. Master franchising ako nástroj internacionalizácie.