Rukověť exportéra: Austrálie, Nový Zéland Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pri vykonávaní zahraničného obchodu s Austráliou. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Hospodárske styky ČR s Austráliou. Obchodné banky. Dovozný režim. Odbytové cesty. Podmienky dodacie. Podmienky platobné. Prepravné balenie, signovanie. Clo a colné konanie. Formy obchodného podnikania. Vývozné predpisy, devízové predpisy. Informácie, týkajúce sa obchodovania s Novým Zélandom. Charakteristika krajiny.