Volné ekonomické zóny
Budovanie a rozvoj rôznych typov voľných ekonomických zón vo svete. Voľné colné zóny (VCZ), voľné zóny produkčného typu (zóny exportnej produkcie - ZEP). Náklady investorov na budovanie zón voľného obchodu v jednotlivých oblastiach sveta.