Voliť českú menu - alebo nie? 1 - Kráľ, Miloš
Priebeh platobného styku s Českou republikou po skončení clearingu 30.9.1995. Najdôležitejšie riziká v klasickom platobnom styku (riziko zákazníka, krajiny, transferu a platobnej meny) a možné spôsoby ich eliminácie. Podstata menového rizika a ciele jeho riadenia.