Voliť českú menu - alebo nie. 2 - Kráľ, Miloš
Riziká, s ktorými vstupuje česká mena do procesu plnej vymeniteľnosti. Riziká klienta, krajiny a transferu pri obchodovaní slovenských podnikateľov s Českou republikou. Riziko pohybu českej meny.