Voliť českú menu - alebo nie? 3 - Kráľ, Miloš
Kroky, ktoré by mali realizovať slovenskí exportéri a importéri obchodujúci s Českou republikou po skončení clearingu 30.9.1995. Stabilita českej meny po zavedení konvertibility. Voľba platobných prostriedkov v obchode s českými partnermi.