Všetky devízové záväzky splatené - Kyjac, Pavol
Plnenie dlhovej služby SR a Národnej banky Slovenska a vývoj zahraničnej zadlženosti Slovenska v prvom polroku 1995. Menová štruktúra splátok a výnosov.