Ako sa pripojiť k európskemu vlaku, ktorý už má svoju rýchlosť - Kučan, M.
Prezident Slovinska Milan Kučan o zmysle úsilia krajín strednej a východnej Európy integrovať sa do Európskej únie. Možnosti vzájomnej pomoci a spolupráce týchto krajín.