Ešte stále veľa nevyužitých možností spolupráce - Drnovšek, J.
Predseda vlády Slovinskej republiky Janez Drnovšek o dôsledkoch ekonomického a politického osamostatnenia a utvorenia nezávislého štátu. Európska integrácia a možnosti spolupráce v rámci Stredoeurópskej dohody o voľnom obchode.