Tak rýchlo, a predsa tak pomaly Tri dôvody, prečo sa tak ponáhľame do Európskej únie - Krátka, Dáša
Vstup štátov strednej a východnej Európy do Európskej únie. Kritériá pre vstup do Európskej únie. Navrhovaný pevný termín prijatia štátov strednej a východnej Európy do Európskej únie.