Czech Made - Dyba, K.
Úloha štátu v zaisťovaní a stimulovaní kvality výroby. Udeľovanie značky Czech Made je jedným z prostriedkov na podporu kvalitnej práce a akostných výrobkov. Pravidlá pre udelenie značky Czech Made. Nedostatočný počet výrobkov v ČR so značkou Czech Made. Prieskum reakcie verejnosti na hnutie Czech Made.