Ochranné známky - Marek, K.
Význam zvyšovania tzv. nehmotných statkov, taktiež majetkových priemyselných práv v súvislosti s rozvojom podnikania. Ochranné známky - pojem, význam a funkcie. Medzinárodné zmluvy a súlad právnej úpravy ČR. Označovanie výrobkov ochrannou známkou. Individuálne a kolektívne známky. Prihláška ochrannej známky. Práva k ochrannej známke. Zánik ochrannej známky. Vzťahy k zahraničiu. Konanie o ochrannej známke. Spory zo vzťahov týkajúcich sa ochranných známok.