Regulovaný trh v zdravotnom poistení? - Kleskeň, Peter
Absencia ekonómov teoretikov zdravotného poisťovníctva a z toho vyplývajúce nedostatky v riadení zdravotníctva a zdravotného poistenia. Udeľovanie licencií poisťovniam. Objektívne ekonomické kritériá.