Energeticky úsporná opatření v České republice - Dufek, L.
Porovnanie energetickej náročnosti tvorby hrubého domáceho produktu ČR s vyspelými krajinami. Štátne programy ČR úspor energie. Obnoviteľné a netradičné zdroje energie. Ekologické prínosy z realizácie programov. Energetické poradenstvo. Energetická agentúra ČR. Urýchľovanie procesu znižovania energetickej náročnosti v ČR, príprava prijatia zákona o hospodárení s energiou.