Stratégia, skúsenosti, perspektívy - Koerber, E.von
Viceprezident energetickej korporácie ABB Asea Brown Boveri o zastúpení v 15 krajinách strednej a východnej Európy. Skúsenosti spoločnosti ABB v tejto oblasti. Návratnosť kapitálu a investície do vzdelávania.