Ešte stále nevieme telefonovať - Višváder, P.
Riaditeľ CMS, s.r.o. Bratislava Ľudovít Baláž a šéftechnik CMS Vladimír Miškay o výrobkoch a službách firmy zameranej na podnikanie v oblasti telekomunikačnej techniky: predaj, servis a inštalácia malých telefónnych ústrední.