Najúspešnejšie európske spoločnosti Tridsať superfiriem v hodnotiacom rebríčku popredných manažérov - Jonquiéres, G.de
Rebríček najúspešnejších európskych firiem. Obchodný obrat týchto firiem. Automobily. Bankové a finančné inštitúcie. Nápoje a tabakové výrobky. Chemická výroba. Stavebníctvo, stavebné materiály. Holdingové spoločnosti s rôznou činnosťou. Energetika a vodné hospodárstvo. Elektronika a elektronické komponenty. Strojárstvo. Potravinárstvo. Výrobky pre domácnosť. Poisťovníctvo. Médiá, vydavateľská činnosť, reklama. Ropa, plyn a ťažba. Výroba papiera, drevársky priemysel. Farmaceutický priemysel. Maloobchod. Výroba ocele a spracovanie kovov. Telekomunikácie. Doprava a dopravné služby.